Eğitim ve Burs

BURS BAŞVURUSU SADECE ÜNİVERSİTELERİN HUKUK, İKTİSAT, SİYASAL BİLİMLER VE SOSYOLOJİ BÖLÜMLERİNDNE MEZUN OLUP, YÜKSEK LİSANS YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN GEÇERLİDİR!..

1-Üniversite Mezunu Olması
2-İhtiyaç sahibi olması
3-Öğrenci belgesi (Yüksek Lisans Kayıt Belgesi)
4-Ailenin Gelir Durumunu Gösteren Belge (Maaş Bordrosu, Çiftçi Belgesi gibi…)
5-Transkript
6-İkametgah ( Ailenin şuan oturduğu yerden alınmış olmalı.)
7-Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve Vukuatlı nüfus kayıt örneği
8-Adli Sabıka Kaydı (E-devlet üzerinden alabilirsiniz)
9-Dilekçe (özgeçmiş)
10-Resim ( 2 adet )
11-Burs İstek Formu (Bilgisayarınıza indirmek için TIKLAYIN!)
12-Bursiyer Değerlendirme Formu (Bilgisayarınıza indermek için TIKLAYIN!)
13-Şeffaf Dosya
  • YUKARIDA BELİRTİLEN BELGELER İLE BİRLİKTE (ÖZELLİKLE BURS İSTEK FORMU VE BURS DEĞERLENDİRME FORMU EKSİKSİZ DOLDURULARAK) VAKFIMIZA BİZZAT BAŞVURMANIZ (YALNIZ PERŞEMBE GÜNLERİ SAAT 13.00 – 16.00 ARASINDA)  GEREKMEKTEDİR.
  • İLGİLİ BAŞVURUNUZU EKSİKSİZ BİÇİMDE POSTA İLE GÖNDERMENİZ DURUMUNDA, POSTADAKİ GECİKMELERDEN SORUMLULUK TARAFINIZA AİT OLACAKTIR.

BAŞVURU TARİHLERİ:
05 EKİM 2019 – 15 KASIM 2019 TARİHLERİ ARASIDIR.

MÜLAKAT TARİHİ:
21 KASIM 2019 – SAAT: 15.00’da VAKIF MERKEZİNDE YAPILACAKTIR.

*** KAZANANLARIN DUYURUSU 28 KASIM 2019 TARİHİNDE VAKFIN WEB ADRESİNDE İLAN EDİLECEK VE KENDİLERİNE BİLGİ VERİLECEKTİR.

ÖNEMLİ NOT: